söndag 20 november 2011

Välkommen till vårt hus!

Idag hade jag tänkt bjuda in er i vårt hus som vi hyr i Virginia.  Det är många av er som har bett att få se bilder så här kommer de nu... :)  Jag tog de här bilderna när vi precis hade flyttat in, så i vissa rum är det väl lite mer ombonat nu och flyttkartongerna är i de flesta fall bortstädade...
Här är hallen när man kommer in.  Jag tycker om stengolvet och har alltid velat ha en sån hall där man inte behöver oroa sig för om man går in med regniga skor.  Problemet är att vi alltid går in genom garaget och använder den här hallen ytterst sällan.

Det här rummet står precis lika tomt idag, nästan tre månader senare!  Skyler kallar det dansrummet och det får det nog vara ett tag...

Det här är matrummet och det ser också likadant ut.  Jag har ingen aning om hur jag ska piffa upp det utan att det clashar helt med tapeterna.  Våra planer är att bo i det här huset tills vi har räknat ut precis var/hur vi vill bo - så vi tänker inte bry oss om att fixa för mycket med huset.

Här har vi vardagsrummet, som bara var en enda stor röra.  Vi tillbringar väldigt lite tid där, då vi har lek/tv/datarummet på övervåningen.

 Köket är stort och bra, med bra ytor - men inte direkt min stil...
Jag funderade länge på vad jag skulle göra med den här lilla ytan och idag gav min svärmors väninna oss ett litet bord så jag passade på att göra en kaffehörna här...

Jag får använda mig av de där rutorna och köra lite "bistro" stil... :)

 Det här är kanske mitt favoritrum i hela huset!  Haha - den lilla toaletten med snedtak under en av trapporna.  Jag älskar att sitta därinne, för målningarna på väggarna gör att jag känner mig som om jag sitter i en liten svensk kaffekopp!  Lite Teskedsgumman, liksom! :)
 Lek och tv-rummet.  Nu har vi också databordet uppsatt här och gardiner över fönstren.


 Vårt sovrum.  Ser ungefär likadant ut nu... med obäddad säng och allt...




Olivers rum vilket är det mest städade rummet i hela huset.  Inte för att han är renlig av sig, utan för att han aldrig är där!  Han sover t.o.m. för det mesta i Skylers säng...


 Princessan Skylers rum.  Hon valde såklart rummet med rosa ränder.  Och med hennes prickar som hon hade med sig från Kalifornien och allt rosa och lila så lyckades vi ännu en gång få till ett perfekt flickrum för en 7-åring!


Det första Porter sa, när han fick gå igenom huset med oss, var att han ville ha det coola rummet med körsbär på väggarna (!)  Jag gjorde allvarliga försök med att få det lite mer pojkigt, med sjörövargrejor och dödskalletäcke - Han älskar det! :)


Jag älskar alla träd på bakgården!  Att få ha sånt här utrymme är verkligen vad jag drömde om när vi bodde i Kalifornien.  Tyvärr måste jag fortfarande "tvinga" ut barnen.  De är inte vana att kunna vara ute och leka själva utan tycker det är mycket roligare när vi går till parken med hunden och jag och Danny är med och leker...  Jag kommer fortsätta att tvinga dem till de tycker om det!

Kram!

2 kommentarer:

  1. Köp loss! Verkar vara ett hus i min smak:) Vinklar och vrår. Skulle kunna go bananas inredningsmässigt i det huset

    SvaraRadera
  2. Jattefint Erika! Om huset kommer upp till salu far ni sla till sa du kan gora som du vill sen:)))

    SvaraRadera