fredag 24 februari 2012

Lunchmacka

Mmmmm - jag är förälskad i ruccola!

Den lite peppriga smaken gör sig så mycket bättre på en smörgås än någon annan sallad.  Eller sallad ska jag väl egentligen inte säga, för ruccolan är tydligen en grönsak och tillhör broccoli, kål och blomkålsfamiljen.  Genom att byta ut sallad mot ruccola får du i dig betydligt mer näring såsom A, C och K-vitaminer samt kalcium och betakaroten.  Extra bonus är dess cancerbekämpande egenskaper!  :)
Eat up!!!


Dagens grillade lunchmacka:
Grovt bröd
Kalkon
Skinka
Getost
Toppad med:
Tomater
Örtsalt
Ruccola

2 kommentarer:

  1. Ser himla gott ut! Älskar Dig!
    Mamma Monica

    SvaraRadera
  2. det ser gott och fräscht ut! önskar jag var lika duktig att äta "nyttigt". borde absolut äta mer grönsaker än vad vi/jag gör idag... fortsätt gärna lägga upp bilder på sånt du äter - det peppar!

    SvaraRadera