lördag 15 oktober 2011

Ut ur dimman och in i klarhet!

Åååååh, nu är det så nära till snö!!!  Det är iskallt men tyvärr alldeles stjärnklart och inte tillstymmelsen till minsta nederbörd...  I morse fick vi skrapa rutorna på bilen och sakta köra igenom dimmiga stadsgator.  Men sedan klarnade det upp och blev en fantastiskt vacker höstdag!

nyskrapad ruta

En bro mot... ingenstans...




En plats för Storsjöodjursspaning och vacker vy över Östersund

I morgon ska vi ut och fortsätta tömma Mammas gård.  Jag börjar få lite panik då jag bara har 1.5 vecka kvar innan jag åker tillbaks till USA.  Måndag och tisdag kommer ju gå bort för cellgiftsbehandlingar och sedan vet vi aldrig hur hon mår efter det.  Vi har hjälp att bära saker, men det är gamla lådor som ska gås igenom - gamla skolböcker, uppsatser, teckningar... sånt som är så lätt att fastna i och bara sitta och titta...  Det är ändå skönt att få rensa undan - det liksom öppnar upp både hjärtat och hjärnan.

Kram!

1 kommentar:

  1. Fantastiska bilder på "mitt" ( och ditt o allas givetvis ) Östersund! Det knyter sig hårt i magen, vill bara "hem". Härlig frisk höst ni får och hoppas ni även kan njuta lite av dagarna, vilket ni verkar kunna. Tusen tack för uppdateringarna. Du har vekrligen fullt upp. Förstår att Monikas fina gård är såld nu, var tar hon vägen? KRAM

    SvaraRadera