fredag 18 maj 2012

Säg inte det här till min Man....



... men jag tror jag börjar få dålig syn på höger öga!!!  JAG?!?  Som alltid har haft värsta höksynen och alltid varit lite extra stolt (...kanske t.o.m. lite stöddig...) över min fantastiska syn.  Det kan hända att jag kanske också påpekat att jag önskar att barnen får syngenerna från mig...

När jag insåg härom dagen att det var suddigt när jag försökte läsa med höger öga så sa Mamma att "Jaa, det är sådär det börjar!  Helt plötsligt bara..."  Nu har ju jag svårt att tro att det verkligen kan vara sant, för det är ju helt omöjligt att jag är som alla andra...  Ögat kanske bara är lite trött och förslappat och behöver tränas upp litegrann.  Så nu ska jag börja träna ögonmusklerna också!

Mvh. Erika Nordenström
Personlig Tränare och Ögonspecialist  ;)

2 kommentarer:

  1. :) känner igen det där, nu har jag glasögon för att som optikern sa: "to save my eyes". dvs. om jag använder dem så tar det längre tid för dem att bli dåliga :)
    Jag har haft glasögon i 3 år men inte riktigt vant mig vid dem än.

    SvaraRadera
  2. Samma har Erika! Jag har alltid varit superstolt for att jag kunde lasa gatuskyltar som var jattelangt borta men nu ar den tiden forbi...:( Skont for familjen att ha dig hemma igen. Och som tur ar ska du ju snart till Sverige igen med ungarna:) Kram pa dig!

    SvaraRadera