tisdag 4 mars 2014

Se upp i backen - tusen hål i nacken!

Andra dagen med skollov och barn som ska aktiveras.  Istället för att åka till fjällen valde vi idag att åka till Persåsenbacken och åka snowracer.  Det är en fantastisk liten anläggning som drivs av familjerna i den lilla byn i Oviken.
Det finns en lift som leder till flera nedfarter.  På ena sidan får man åka skidor och på andra sidan finns banorna för snowraceråkning.  Det finns massor med kälkar av olika modeller och storlekar och de ingår i priset av liftkortet.
Det är så himla kul och jag rekommenderar till alla som har möjlighet att åka dit och testa!  Jag uppskattar verkligen människor som mitt i ingenstans kämpar för sin bygd med innovativa idéer - det ska stödjas!  :)

För er som vill veta mer om Persåsenbacken tryck HÄR!  Personligen tycker jag att det skulle vara kul med information om hur allt startade och om familjerna som faktiskt driver det här på hemsidan.  Och en vägbeskrivning för dom som inte vet...  :)


1 kommentar:

  1. Åh vad häftigt! Hade ingen aning. Håller verkligen med dig, helt klart ska man stödja sådant så mycket man kan. Åre o de andra jättarna klarar sig nog. Detta är ju tusen gånger genuinare och mer kvalite att umgås på med familjen. Härligt

    SvaraRadera