onsdag 21 december 2011

Inte så konstigt om man känner sig Schizofren...

Jaha, då har sjuksyster-Erika lagt om mammas drän för kvällen; mamma-Erika bäddat ner barnen; catering-Erika förberett för lax som ska gravas och köttbullar som ska stekas i morgon; tvätt-Erika fått undan lite, men inte nog; städ-Erika dammsugit, plockat och rensat undan alla papper i fina korgar i nya bokhyllan som möbelmonterar-Erika satt ihop idag...  allt medan shopping-Erika har köpt matvaror; hundägar-Erika har rastat, promenerat och kastat bollar; kock-Erika gjort den vanliga utbespisningen; uppfostrar-Erika skrikit på gnälliga ungar och medlar-Erika kramat och gosat på ledsna ungar som blivit skrikna åt...

Nu ska jag sova och bara hoppas på att Moder Theresa-Erika har infunnit sig när jag vaknar i morgon...

6 kommentarer:

  1. Tycker det låter som en vanlig dag i en m a m m a s liv! förutom dränomläggningen! Vissa dagar hinner man med hur mkt som helst, och andra vet man knappt vad man har gjort..... Hoppas ni får en superfin jul! Firar ni på julafton som i sverige eller firar ni på juldagen?

    SvaraRadera
  2. Du är en beundransvärd kvinna Erika! Grattis också till ditt certifikat. Du har samma energi och go som din mor. Hoppas att hon njuter av livet hos dig och din familj samt att hon laddar sina batterier med full kraft.
    Hälsa och ha en fin jul allihop!
    Kramar från oss i Brunflo

    SvaraRadera
  3. Grattis till certifikatet:)
    Och vilka muskler du visar upp!

    Söta strutar. Hemmagjort är alltid trevligt.

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  4. Tack alla!
    Mikaela - det blir nog att vi firar lite båda dagarna, men det mesta på juldagen. På julafton ska vi till kyrkan med mys efter hos svärföräldrarna. Sedan brukar barnen få öppna någon present på julaftonskvällen. På juldagsmorgonen blir det presentöppning här och sedan vidare till svärföräldrarna för mer presentöppning där. :)

    SvaraRadera
  5. Hejsan på er Duktiga Kvinnor där borta. Vi gläds åt att Monika blir så härligt o fint omhändertagen.vad hon måste njuta nu. Här ska vi fira en regnig o varm jul Plus 12 grader ska det bli. Vi har nyss haft en varm o skön vecka på Kanarieöarna, så vi klagar då inte. God jul till er alla från Kusinen med Fru

    SvaraRadera
  6. Undrar trots allt om inte Daniel tycker det saknas en Erika bland alla dessa olika men får de andra ledigt så....

    SvaraRadera