fredag 19 augusti 2011

Har inte packat en väska...

...och kommer inte att göra det heller!  Det känns lite konstigt - men vi har ju alla saker vi behöver hemma i vårt hus i Huntington Beach.  Betydligt mer än vad vi har här.

Vi tog barnen förbi vårt hus som vi ska hyra här idag - de älskade det!!!  Fast vad jag tror att de tyckte bäst om var att det var ett helt tomt hus, utan möbler och de kunde springa omkring hursomhelst. :)  Huset är stort (i våra mått mätt) 3300 sq ft (306 kvm) och har till barnens förtjusning två trappor upp till övervåningen.  Skyler har så länge jag kan minnas önskat sig ett hus med trappor i, så nu är hon rätt nöjd!  Det kommer att bli perfekt för oss att hyra.  Det enda är att huset fortfarande är till salu och vi kommer inte vilja (eller få) måla om eller förändra något.  Porter valde det största sovrummet av barnen - det enda problemet är att väggarna är gula med röda körsbär målade över alla fyra väggarna.  Det blir en utmaning att få det att blända ihop med Porters piratflaggor och dödskallelakan... ;D Haha!

Vårt flyg går vid 06 i morgon, så vi måste sticka vid 4-tiden.  Skyler har gjort en liten 10-dagars kalender som hon har satt bredvid sin säng så att hon kan pricka av varje dag vi är borta - min lilla skrutta...  Jag fick också skriva vårt telefonnummer så att hon kan ringa närsomhelst.

Kram för nu - vi ses i Kalifornien! :)

1 kommentar:

  1. åh vad mkt spännande som händer! hoppas att ni får huset i kalifornien sålt snart, och att flytten går bra! hoppas på bilder på det nya huset! lycka till!

    SvaraRadera