onsdag 3 augusti 2011

Ifall ni undrar...

...så håller vi tydligen på att flytta!  Vår plan var ju att åka och "prova på" östkusten - men eftersom både jag och Danny uppenbarligen är redo för något nytt så hade vi väl redan bestämt oss.  Just nu är vi i full färd med att skriva in barnen i skolor.  Oliver är redan klar för ett tvådagarsschema på ett dagis och Porter och Skyler kommer att gå på samma skola som deras kusin. :)  Det är en trygg tillvaro här.  Alla känner alla  - Ollies dagisfröken gick i samma klass som Dannys lillebror och många av föräldrarna till barnens klasskamrater växte upp här och gick i skolan med Danny och hans bröder.  Dannys storebror, Bill har lovat Porter att om han vill spela fotboll nu i höst så hjälper han till och är tränare (!) och Skyler vill göra allt som hennes ett år äldre kusin gör - dans, gymnastik och cheerleading...  Haha, det är dags för oss att skaffa jobb!!!

Vår husförsäljning i Kalifornien går väl okej.  Vi har haft mycket intresse och många visningar (de sa de hade ca 45 visningar första veckan!) och mycket positiv feedback.  Vi fick ett bud efter en vecka, men det låg alldeles för lågt - vi håller fortfarande på att förhandla med dem, men tror inte att de kommer att komma upp i de priser som vi vill ha.  Å andra sidan kan det vara bra att ha någon som man budar med, för här får inte mäklaren meddela andra intressenter hur högt budet ligger utan bara att det redan finns ett bud på huset...  Vi tittar lite på hus här i Colonial Heights, VA, bara för skojs skull.  Priserna är kanske 1/4 av vad de är i Kalifornien (eller kanske ännu lägre...)  Det är helt otroligt!  Men vi kommer nog att hyra ett tag till att börja med.

Igår var jag och Danny iväg på gymet.  Det blev första gången för mig sedan i april!  För mig har det ju varit så självklart att träna utomhus och springa längs stranden i Huntington Beach, men här inser jag att det är näst intill omöjligt att träna utomhus på sommaren - om man inte tränar vid 5-tiden på morgonen.  Igår var det 99 F (37 C) och hög luftfuktighet!

Och jag som trodde att man bara kunde starta en boot-camp hur lätt som helst.  Jag måste nog börja fundera på lite alternativ... kanske isgympa, som vovven ovanför vore något?

Kram!

2 kommentarer:

  1. Va roligt Erika att ni redan kanner sa mycket slakt och vanner darborta. Ni kommer att komma in i ert nya vardagsliv snabbt och latt. Det kommer att bli perfekt for er att bo dar. Trakigt for oss alla i Kali bara som kommer att sakna hela familjen Benninghoff! :((( Kram, Maria

    SvaraRadera
  2. Skönt att ändå ha familj så nära när ni bryter upp från Californien:)
    Lycka till med husjakten!

    Kram Susanne

    SvaraRadera