tisdag 17 maj 2011

Brännboll i parken!

Nyss hemkommen från sista lektionen på Svenska Skolan för den här terminen.  Känns lite vemodigt att det kanske var sista lektionen över huvud taget... men så kan jag inte tänka nu innan vi verkligen slår slag i saken och flyttar härifrån!


Kul var det i alla fall i kväll.  Vi träffades i en park och grillade korv och spelade brännboll.  Självklart måste våra halvsvenska barn lära sig det svenskaste av det svenska... inte softball... inte baseball... inte cricket... hur ska de annars någonsin möjligtvis kunna blända in i det svenska samhället?  Om de inte kan brännboll?!?  Tack vare Svenska Skolan så är vi nu i alla fall på god väg! ;)

Tack till alla fantastiska lärare för den här terminen!
Nu är det bara att ladda inför sista lektionen för Svenska Förskolan i morgon.  Vi ska ha "stranddag" med en massa lekar och bus - fast tydligen ska det regna i morgon, så vi kommer nog få flytta vårt beach party inomhus... :)
Kramar!

1 kommentar:

  1. Tack till dig ocksa Erika som har varit sa superduktig och stallt upp nar det har behovts! Battre pirat och badvakt kan man ju inte hitta nagonstans :)

    SvaraRadera