tisdag 19 april 2011

Ta tag i alla projekt!

Okej... vänta... här kommer det...  Det var molnigt och blåsigt idag!  Inte alls som det har varit de senaste dagarna! :(  Jag visste ju i och för sig att så skulle vara fallet, men jag har ju lovat att jag skulle klaga lite på vädret, då det inte händer så ofta - så där var det!

Jag hade lovat Skyler att vi skulle ha en övernattning på soffan - av någon anledning tycker hon det är så mysigt och speciellt.  Vid 1-tiden kom Porter som hade kissat i sängen...  Han har varit så himla duktig de senaste veckorna, men i natt gick det tydligen inte.  Porter ville också sova på soffan med oss och sedan låg jag där på kanten och vände och vred mig och kunde inte somna om...  Jag började få panik över allt som kommer och måste hända de närmaste månaderna med hus och flytt och jobb och skola och vänner samt Svenska Skolan med temadagar och fundraisers och avslutningsfirande och möten som jag måste hålla i då ordföranden kommer vara borta.  Porters födelsedag börjar närma sig och han vill bjuda in hela sin klass till ett cowboy party på en farm (!)   Vi känner inte ens någon med en bondgård...  Jag måste försöka räkna ut något bra alternativ och försöka övertala honom...  Samtidigt har jag mina egna projekt hängandes över mig...  Jag MÅSTE bara plugga mer för mitt PT-certifikat... jag MÅSTE hitta en bra graphic designer för min bok... jag MÅSTE översätta färdigt min kusinfrus fina, fina yogabok och få den publicerad i USA...  För er som är i Sverige så kan jag verkligen rekommendera den.  Den heter Yoga för Barn och finns att köpas HÄR!  Alla dessa projekt är ju inom så nära räckhåll, men det handlar om att ta tag i dem!  Nu i kväll har jag skrivit ut en månadsöversikt så att jag i alla fall kan få se svart på vitt vad som är inbokat.

Djupa andetag, Ikko...  Jag måste nog använda yogaboken lite mer för mig själv...

Min löparrunda i morse hjälpte till att släppa på lite av min stress.  Det var nästan skönt att kämpa emot motvinden ett tag - men desto skönare när jag vände runt. :)  Sprang upp och ner för trapporna vid piren för att pusha mig lite extra innan jag begav mig hemåt.

Efter min träning har dagen varit helt okej.  Jag var en av de som stod för fikat/maten på Svenska Skolan  idag - det blev pastasallad och bröd och godbitar.  Barnen började sina temadagar om svensk musik.  Prästen och kantorn från Svenska Kyrkan kom och pratade om psalmer, de fick träffa Bellman (vår egen magister Pierre) och avslutade dagen med att dansa schottis - barnen var sååååå söta!!!

När vi kom hem hade Danny precis tagit av Porters stödhjul från hans cykel och vi fick se hans första försök!  Han satte bara foten på pedalen och cyklade iväg - som om han aldrig har gjort något annat!!!  Det var inget pappa-springa-efter-och-hålla-i-sadeln...  Haha - han var uppenbarligen redo!  Jag är så stolt över min lilla kille! :D

Kram!

4 kommentarer:

  1. Ibland hjalper det att koncentrera sig pa ett projekt i taget. Jag brukar forsoka se vad som stundar dom narmaste dagarna och sen forsoka ignorera resten en stund. Inte helt latt och jag far ocksa panik och kan inte sova pa natten nar jag har mycket hangandes over mig. I ditt fall ar det kanske inte sa latt att bara tanka pa ett par saker at gangen nar du har sa himla mycket pa gang... Jag fixar paskaggen till pa lordag :) Kram!

    SvaraRadera
  2. jag har beställt yogaboken! det ska bli kul att prova med barnen... =) kanske mamman också kommer igång med yogan igen!

    SvaraRadera
  3. Vad kul, Mikaela - den är så lätt och rolig att följa. Och snacka om bra kvalitetstid med barnen!!!
    Kram!

    SvaraRadera