söndag 9 januari 2011

Lokalbefolkningen föredrar stranden på vintern...

Vi känner oss som riktiga "locals" när vi föredrar att vara på stranden vintertid istället för att trängas med alla turister på sommaren...  Nu har det faktiskt varit lite väl kallt (våra mått mätt), men normalt brukar man ju kunna njuta av den varma solen även i under vintermånaderna.


Skyler sa att hon skulle bygga en pyramid som vi såg i Egypten. :)

Idag hölls det surfingtävlingar nere vid piren och det var, enligt Danny, riktiga proffs där - själv kan jag ingenting om surfing eller surfarna...  Fast jag kan nog hålla med om att de var duktiga!



Det var härligt nere vid vattnet och barnen lekte som om det var värsta sommardagen.  När vi åkte hem var de tvungna att ha på sig sina jackor på benen istället för deras blöta sandiga byxor - supercoolt tyckte dom! :D

Blöta sandiga barn, men byxor som bara ramlar ner...
På vägen hem fick porter ett par nya Nikeskor.  Han har allvarligt bara 2 par skor som han kan ha på skolan - och ett par av dom har hål vid tårna och är alldeles leriga från lekplatsen.  Det är bara på skolan som vi lyckas få på honom vanliga skor - annars använder han nästan alltid flipflops (sandaler)... han är en äkta Kalifornienkille! :)

Kram!

1 kommentar: