lördag 1 januari 2011

Motiverande, Medryckande Nyår!!!

Godmorgon och gott nytt 2011!!! (-då har jag fått skrivit det för första gången :) )

Hoppas alla hade ett trevligt nyårsfirande och att alla nyårslöften fortfarande är intakta... Kom ihåg att vad ni än lovar, så är det bäst att göra allt med måtta så att det inte har motsatt effekt - som Olivers nappavvänjning...
Såhär gick han omkring i morse...
Tänk att det ändå blir så spännande när ett nytt år startar... -vad ska det här året ge?  Egentligen skulle man ju kunna tänka så varenda dag - vad kommer hända ett år framöver från 20:e mars?  Men det är liksom så definitivt vid nyår - att kunna lägga ett år bakom sig och se fram emot något nytt.  Att kunna börja om på saker som man inte fullföljde eller lyckades med förra året - att få en ny chans.  

Nyår är motiverande och medryckande och kan vara en jättebra språngbräda för nya mål och ideer, men kom ihåg att det i verklighet bara är en dag som alla andra.  Om du inte har kommit igång med ditt löfte än eller om det redan brutits finns det ingen anledning varför du inte kan sätta igång 6:e januari, 14:e februari eller 20:e mars!  Sätt upp mål istället för löften - då är det lättare att acceptera att man kan ha en dålig dag ibland, men att det bara är att hoppa på det igen!  Se till att målen är uppnåeliga, gör en tidsplan och underlätta det med att göra mindre delmål.

Inspireras av denna tid av nystartande och lycka till med dina mål!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar