onsdag 8 december 2010

Dannys julklapp

Jippi - jag har precis satt upp Dannys julklapp som han får av sina föräldrar!  Jag vet - vi är fruktansvärt dåliga på att spara julklapparna till jul.  Ett år (innan barnen) satt jag och Danny och öppnade alla julklappar den 16:e!  Fast barnen måste vänta såklart - de tror ju fortfarande på tomten... ;)

Kaffekokaren och alla diverse smaker på dryck som vi fick.
Danny har fått en Keurig kaffe/tea/choklad/varm cider... kokare!  De är så himla smidiga.  Man sätter i en liten förpackning med t.ex. kaffekoncentrat och så brygger den en kopp i taget. :)  Det är bara Danny som dricker kaffe i familjen och då blir det ju bara en kopp åt gången.  Vad som är smart med denna modell är att man också kan använda vanligt kaffe i ett litet filter - så man inte måste ha de där förpackningarna hela tiden.  Den här kommer att bli perfekt för Mammas espresso när hon kommer nästa gång! :)

Och så ser den ju så chique och cool ut! :)

Kram!

2 kommentarer:

  1. I'm sold! Judith wants one of these. I wish you would post these in an English version. It's really a pain in the ass to read these things one sentence at a time using Google Translator. :-)

    Paul

    SvaraRadera
  2. Ha ha, still love that you're trying... :) And yes, it's a pretty cool machine!

    SvaraRadera